Бебешка Фотография

Обожавам децата и обичам да снимам! А съчетанието на двете ми носи истинска радост и вдъхновение. Щастлива съм да бъда от онези късметлии, които се занимават с това, което обичат!

За да бъдат вашите снимки уникални и наистина стойностни за вас, аз търся индивидуален подход при всеки клиент. За мен е важно да запечатам истински ценни мигове и уникалното излъчване на малкото новородено създание, с помощта на внимателно подбрана селекция от аксесоари, а не търся да постигна дадено количество снимки с много шарени и крещящи украси по бебето. Целта ми е снимките да се получат нежни, естествени с изчистени композиции, така че фокусът бъде върху уникалното присъствие на малкото човече, а не върху куп шарени предмети около него.

За да го постигна имам индивидуален подход към всяко бебче като отделям цялото необходимо време, за да станат хубави снимки и не поемам повече от един ангажимент в дадения ден. Използвам нежна, естествена светлина, меки и пастелни цветове, естествени материи и внимателно подбрани и ръчно изработени аксесоари.  За спокойствието и удобството на родителите и бебето отивам в дома на клиентите, където изчакваме колкото е необходимо, за да бъде бебето спокойно, нахранено и в добро настроение за снимки. Предимството е, че не ви се налага да извеждате новороденото бебе от къщи, да носите багажи, да чакате реда си с куп непознати в някое студио. За да е приятна обстановката на сесията присъстват само мама и татко. За да е спокойно бебето, снимките обикновено се правят до 14-тия ден от раждането, поради което е добре да уговорим ориентировъчен ден и другите подробностите от по-рано.

бебешка фотография

Вижте още: