Фотокнига

Там където, красивите фотографии, заслужават да живеят.

Фото-книга

Страстта и вълнението, когато видиш разпечатана красива фотография, не може да се опише. Да разгърнеш тежкия фото-албум, да усетиш с върховете на пръстите си грапавината на фото-хартията и да се потопиш в сладки спомени на чаша кафе или чай…Това е изживяване, което си заслужава!

Фото-книгите ни са с твърди страници, за да може да разположим някоя по-специална фотография на цял разгъв, без да губим информация по средата между двете страници. Размерът е 30 см. х 30 см. Така размерът на една снимка при разгърнати страници ще стане 60 см. х 30 см. 

Към поръчана голяма книгата предлагаме чудесна опция за подарък на вашите близки – възможно е да се поръчат и малки фото-книги на атрактивна цена, идентични като проект като голямата книга, но с по-малки размери,  – 15 см. х 15 см. (разгъв – 30 см. х 15 см.).

По-долу, можете да видите и реален проект на фото-книга. Такъв проект ще получите ако поръчате такава, преди да я отпечатаме. След като одобрите проекта или след евентуални корекции, книгата ще бъде готова за предаване към вас до 10 раб. дни.

 

За да получите детайлна оферта за фото-книги, моля да се свържете с нас, за да се запознаете само с цени может да ползвате нашия калкулатор.