Често задавани въпроси

  • Какъв е вашият стил на снимане и обработка?

Изградили сме си специфичен стил, ориентиран към по-художествено отразяване на околния свят. Ние чувстваме и харесваме да отразяваме нещата така, че да изглеждат по-светли, по-топли и по-пастелни, от колкото контрастни и тъмни.  Понякога добавяме допълнително зърно за по-картинен или пък лек „винтидж“ ефект. Така чувстваме, че трябва да предаваме позитивните емоции от сватбения ден и не само. Обичаме естествена визия и откраднати моменти и емоции, а не изкуствено изглеждащи пози. На някой това може много да му харесва, като на нас, но друг може да предпочита друг подход. Затова ви моля, разгледайте нашето портфолио (защото нещата, които ще получите, ще бъдат в същия стил) и ни потърсете ако харесвате нашия  стил, а не просто защото някой ви е казал или сте прочели някъде, че сме много добри – това е субективно, особено в изкуството.

  • От колко време снимате професионално и как започнахте? От колко време снимате сватбена фотография?

Гого, е завършил художествено образование специалност графика, в последствие е работил като фотожурналист в продължение на повече от 10 години, преди да се преориентира към сватбената фотография, в която вече има 5 години зад гърба си.

Ева и Гого се запознават покрай един фотоконкурс, за който Гого помага на Ева да избере снимка. В последствие Ева печели конкурса, за който наградата е нощувка за двама в курорт. След като Ева споделя наградата си с Гого те стават партньори, както във фотографията, така и в живота. Вижте тук началото им 🙂

  • Снимате ли и видео?

Ние сме се посветали 100% на нашата любов – фотографията и вярваме, че за да постигнем най-добри резултати, трябва да и се отдадем единствено и само на нея.  Можем обаче да ви препоръчаме колеги видеографи, на които се възхищаваме и като професионалисти и като хора (все пак ще бъдат цял ден, и то какъв ден, с вас :))

  • Свободен ли сте за….?

Можете да проверите нашите ангажирани дати тук.

  • Видяхме, че нашата дата в календара ви е заета,  но решихме да ви попитаме,  дали наистина е? 

Всички дати, които слагаме в календара си са заети със сигурност. Можем обаче да ви препоръчаме прекрасни колеги.  Не се колебайте да ни потърсите и за препоръки. Ще го направим с удоволствие.

  • Можете ли да ми изпратите оферта?

Моля изтеглете нашата оферта от тук.

  • Как да запазя дата?

Ще ви помолим за известно капаро, за да можем да отказваме спокойно датата на други запитвания.

  • Трябва ли да ви предвидим служебна маса и меню?

Идваме с голямо количество обемна и тежка техника и служебната маса ни е необходима, за да има къде да я оставяме. Предвид, че сме с вас 10 и повече часа, в които нямаме възможност сами да си набавим храна, ще ви бъдем изключително благодарни ако ни предвидите вечерта, само ще помолим да имате предвид, че и двамата сме вегетарианци.