За Ева

Страстта на Ева по фотографията се заражда по време на пътуванията и по близки и далечни екзотични места. Красотата на места като Мексико, Перу, Боливия, прекрасните национални паркове на Северна Америка „Йелоустоун“, я вдъхновяват да снима, да участва във фотоконкурси и да се интересува от работата на добри фотографи.

Така фотографията ги събира двамата с Гого, въпреки че по онова време живеят в два различни края в България.  Ева първо открива неговия сайт и снимките му, които пресъздават истински емоции, я заинтригуват дълбоко. Обсъждайки първо по интернет един фотоконкурс най-накрая Ева и Гого се срещат и на живо … и от тогава са неразделни. А от края на 2013 година в тяхното семейство се появява и едно палаво мишле (Михаела), което им носи още повече радост и пъстрота всеки ден.

Ева обича  да снима заедно с Гого защото двамата са чудесен екип,  прекрасно се допълват и се разбират с половин дума. Освен сватбена фотограифия, Ева с удоволствие снима детски и семейни фотосесии в естествена среда – сред природата или в уютна домашна атмосфера.

Разгледайте всички постове от Ева или селекция от различни снимки на Ева по-горе: