Сватба в Ровин, Хърватска

Толкова емоции, усмивки и слънце… Благодарим, Гери и Йонас, за искрения ви смях, за преживяването да сме до вас на този слънчев остров, в сватбения ви ден!

Приключението започна с пътешествие. Решихме да пътуваме с кола до красивата Хърватска. Не предвидихме тричасовите задръствания на влизане и излизане през Сръбската граница. Въпреки, че тогава не бяхме точно щастливи от чакането, може би това ни помогна да се разминем с доста по – неприятен казус. Приятели фотографи в последствие ни разказаха, че сръбските митничари са конфискували снимачната техника на колега видеографър и то на връщане със снимания материал!!! С радост пропускаме такова преживяване и го заменяме с малко чакане, а следвашият път по-добре с полет със самолет :).  След като преодоляхме стоически границата, започна щастливата част. Пътя в Хърваска е толкова красив, особено в последната планинска част, когато наближихме морето, че да шофираш е почти мистично, медитативно състояние.

Веднъж пристигнали в Ровин, имахме три дена да му се отдадем напълно. Първия ден да проучим и снимаме атмосферата на локацията, втория – да се потопим в емоцията на сватбения ден, а на третия да се разходим и снимаме отново из чаровния Ровин с Гери и Йонас.

 

Сватба в Ровин Хърватска

Сватбена фотография: Гого и Ева

Организация: Wedding in Croatia

Изпрати

Още от Блога: