Страст и Стил (сватбена фотография)

Българо-италианската сватбата на Иван и Катерина бе незабравима, изпълнена със страст, стил и не-традиционност.

Подготовката на Катерина беше в Шератон, а на Иван в дома му. След това се  случи много интересен вариант на откупуването на булката. Разбираемо, не очаквахме италианците да са запознати  с нашия обичай “крадене на булката”. За сметка на това се оказа, че са доста добри в международните преговори. Иван и бащата на Катерина седнаха на една маса и в крайна сметка стигнаха до споразумение и празника можеше да продължи.

Местата за церемониите и ресторанта бяха подбрани така, че всичко да е на една ръка разстояние и да е удобно за всички гости. Обредната зала  на ул. “Леге” и храма “Света София”, а приема бе изключително стилен и бе в градината на “Къщата с часовника”.

Имахме време да се разходим по улиците на стара София и импровизирайки да направим няколко красиви и страстни сватбени портрета. По време на разходката срещнахме няколко деца облечени в големи червени сърца – няма нищо случайно 🙂

Целия ден беше изпълнен с толкова много истински емоции и красота, че за мен беше голямо щастие Катерина и Иван да изберат мен за сватбен фотограф, да преживеем заедно и аз да запечатам това красиво приключение.

 

1 comment
Comment

Your email is never<\/em> published or shared.

  • Анонимен11/01/2014 - 19:32

    Страхотни снимки, Гого 🙂 Както винаги 🙂ReplyCancel

Още от Блога: