Оферти

Искаме да уловим за вас моментите на щастие и блаженство, да ви върнем обратно към онези безценни моменти, които си струва да запазим за цял живот. Искаме да го направим със стил. Благодарим ви че обмисляте да доверите на нас толкова важна задача. Чувстваме се щастливи, че можем да наричаме това наша работа.

 

 

 

 

Планирате прекрасен вдъхновяващ уикенд (два или три дни заедно) за вашите гости и вас самите? Ние искаме да му се посветим. Проверете нашата оферта “Уикенд”

 

В офертата+договор, пълната версия на която можете да свалите по-долу, има информация в подробности и детайли. Ако нещата които ви предлагам ви допаднат, ще се радвам да направим среща на живо или ако не ви е удобно, чрез видео-конферентен разговор,  и да обсъдим как да получите най-добра сватбена фотография, кои колекции услуги конкретно за вас са най-подходящи, как да изберем удачно място и концепция и време за снимки, конкретно за вас, да ви покажа мострени фото-книги, и просто да се опознаем на по питие.   Свалете  пълната оферта+договорна част от тук.

За да калкулирате своя колекция с услуги, да добавите транспортни или други разходи можете да използвате нашия калкулатор.

Ако имате някакви въпроси, моля свържете се с нас.  Ще сме щастливи да ви изпратим отговор до няколко часа.