Шато де Флoжерг, Монпелие, Франция – Сватбена Фотография

Трюфели, гъши дроб фламбе, приятни разговори над чаша шампанско или вино собствено производство на шато – “Chateau de flaugergues”  в което е разкошната, като излязла от приказките, сватба на Виолета и Жоан.

Пристигнах ден по-рано в Монпелие, Франция за да разгледам обстановката. Огледът ме доведе до заключението, че каквото и да попадне на заден план на снимките би било прекрасен фон. Просто да си сватбен фотограф във Франция или Монпелие е голямо щастие.

Почти нямахме време за фото-сесия. Но за щастие средата беше толкова нечовешки красива, че репортажните кадри станаха прекрасни и вече не съжалявах много, че нямаме толкова време за снимки, колкото ми се искаше.

Вечерята на сватбата се състоя точно под двореца на шатото. Преди това имаше коктейл с изискани хапки или както ми беше записано в програмата Vin d’honneur. Подготовката на булката беше в апартамент в старата централна част на Монпелие.  А  Жоан срещна прелестната си съпруга уж неочаквано из чаровните малки старинни улички зад триумфалната арка.

 

 

 

no comments
Comment

Your email is never<\/em> published or shared.

Изпрати

Още от Блога: