Една романтична изненада…всъщност две

Дойде ред да стана и аз герой в собствения си блог. Този път бях от другата страна, там съм далеч по-малко опитен и естествено емоциите бяха много силни. Реших да организирам изложба с великолепните  кадри на Ева от Перу и Боливия.  Помолих Теди, много добра нейна приятелка (благодаря за съдействието Теди) да й каже, че на 17-ти ноември ще има много интересна фото-изложба с кадри от Южна Америка. Естествено, Ева веднага ме покани! Мъничка подробност бе, че Ева не знаеше, че ме кани на собствената си изложбата. Няма да ви описвам колко трудно е да се организира изложба без човека, с когото живееш постоянно, да разбере за това.   Последният инфарктен момент беше 30 мин. преди събитието – Ева, обезпокоена от моето “необяснимо притеснение” през целия ден,  реши, че няма да идва на изложбата…както и да е – справихме се с това и отидохме.

Отваряйки вратата на Essence centre, където беше изложбата, установихме, че е заключена. Тогава Ева вече се усети, че има нещо, но вече беше късно за отстъпление – влязохме и не мога да ви опиша емоциите, които ни заляха – да видим 100 приятели, пляскащи  с ръце, викайщи и нашите снимки по стените…(можете да видите емоциите уловени от  Волен Евтимов и  Ники Митев ,  благодаря ви приятели, във втората галерия).

Само че това беше само първата от изненадите! Пропуснах да ви кажа, че изложбата има две линии: едната са цветните кадри на Ева от Перу, а през няколко кадъра имаше кадър на самата Ева в черно-бяло (можете да ги разгледате в първата галерия), защо е така никъде не се обяснява в началото на изложбата, но става ясно при последния кадър. Той е също в черно-бяло на нас двамата с Ева в една стая точно след края на експозицията. В стаята влязохме само аз и Ева, там пред този кадър помолих момичето, с което искам да съм завинаги, да стане моя жена, да се оженим…за мое най- голямо щастие тя каза “ДА!” !!

П.С. Изложбата още може да се види близо до малките пет кьошета, на ул. 6-ти септември 37, в Еssence Сentre.

Искам да благодаря най-сърдечно на всички, които ми помогнаха с организацията: Петя, Теди, Пламен, Вангелис, Ники Митев и Волен Евтимов – Благодаря ви, приятели!


9 comments
Comment

Your email is never<\/em> published or shared.

 • Поздравления. Горд съм , че те познавам!ReplyCancel

 • Д21/11/2012 - 02:10

  Невероятно красиво и оригинално! Поздравления и на двамата!!ReplyCancel

 • Влади Балевски21/11/2012 - 11:13

  Хей, много се радвам за вас! Страхотна идея и реализация!!! Поздравления, Гого!
  Гого, благодаря за възможността да съм част от този невероятен момент.ReplyCancel

  • gogo kehayov21/11/2012 - 11:51

   Благодаря на всички! Балевски, и аз благодаря че беше там, разбрах, че и ти си допринесъл с идеи, така добре ми дойде тази чаша вино тогава…;)ReplyCancel

   • Влади Балевски21/11/2012 - 16:55

    Гого, това е най-малкото, което можех да направя за теб. Още ме е яд, обаче, за камерата и микрофона…ReplyCancel

 • Мариана Дивитрова21/11/2012 - 11:45

  Прекрасно е да видим такава любов! Пожелавам ви да я пазите вечно!ReplyCancel

 • Рафал Даниел21/11/2012 - 14:28

  Много красива и романтична идея пълна с много любов. Много щастие и много любов !!!ReplyCancel

 • tako21/11/2012 - 17:00

  Unikalno!
  BOG S VAS ZAVINAGI!ReplyCancel

 • Todor Batinkov22/11/2012 - 01:42

  Браво Гого :))) …. много щастие и любов ви желая… още от Дряново ни заинтригува и нямах търпение да чуя развръзката …. радвам се, че всичко е минало по план 🙂

  Поздрави!ReplyCancel

Изпрати

Още от Блога: