За Гого

 

Гого е сватбен фотограф и артист, базиран в София, България. Гого е член на световни асоциации, където опит обменят най-добрите в света в областта на художествената и документална сватбена фотография: ISPWP (International Society of Professional Wedding Photographers), Fearless photographers, WPJA, НАПСФВ

Гого  създава картини (в черно-бяло)  още от следването си в факултета по изящни изкуства на Великотърновския университет, където завършва специалност „Графика“. След като започва да се занимава професионално с фотография през 2002 година, установява, че може да разгърне своята креативност и художествено образование напълно при фотографирането на една сватба. Работил е като фото-журналист за редица влиятелни медии и клиенти. Гого има честта да получи редица отличия за работата си, като:

  • Първо място от национален конкурс за фото-репортери “Шаварш Артин“ 2008г.
  • Първо място в конкурс за най-добра сватбена снимка на есенния форум на Професионалните сватбени фотографи и видеооператори 2012г.
  • Второ място от конкурси на “Нешънъл Джеографик” (2007, 2008 г.)
  • Снимка в селекцията “24 най-добри снимки за света на “Ройтерс”
  • Първо място, в международен конкурс за сватбена фотография на ISPWP (световна асоциация на професионалните сватбени фотографи) 2015 г.
  • други…
Има публикации в редица влиятелни издания като “Bild”, в. “Капитал”, сп. “Нешънъл Джеографик”, сп. “Стори”,
в. “24часа”, в. “Труд”, в. “Монитор”, в. “Стандарт”, агенция “Булфото”, агенция “БТА”, агенция “Ройтерс” и редица регионални издания.
 Извън фотографията можете да видите Гого да кара колело, да катери скали или да го срещнете из галериите за визуални изкуства. Често се навърта на места, където се случва джаз или каквато и да е импровизация. Друго негово редовно занимание е медитацията, която му помага да справя с хаоса  и интензивното ежедневие. Когато не е на снимки,  най-често можете да видите Гого да прекарва време с прекрасната си приятелка (вече съпруга:)) Ева, с която обожават да пътуват и да снимат….каква изненада.
Гого Кехайов Ви благодари, че посeтихте неговата страница и обмисляте да ползвате неговите услуги.

 

За контакти ползвайте контактната форма :
мобилен: +359 885 944 450
е-mail: gogo@kehayov.com
skype : horhephoto
facebook