Оферта 2017

 

В офертата+договор, пълната версия на която можете да свалите по-долу, има информация в подробности и детайли. Ако нещата които ви предлагам ви допаднат, ще се радвам да направим среща на живо или ако не ви е удобно, чрез видео-конферентен разговор,  и да обсъдим как да получите най-добра сватбена фотография, кои колекции услуги конкретно за вас са най-подходящи, как да изберем удачно място и концепция и време за снимки, конкретно за вас, да ви покажа мострени фото-книги, и просто да се опознаем на по питие.   Свалете  пълната оферта+договорна част от тук.

За да калкулирате своя колекция с услуги, да добавите транспортни или други разходи можете да използвате нашия калкулатор.

*Цените в настоящата оферта (171) са същите като в първата ни оферта (170) за 2017 г. с тази разлика, че предлагаме услуги от 8+ часово покриване на сватбения ден вместо 10+ часово покриване, за повече гъвкавост спрямо вашите нужди. Настоящия вариант (171) на оферта важи при ваше желание ако имате предходния вариант на оферта (170).

Ако имате някакви въпроси, моля свържете се с нас.  Ще сме щастливи да ви изпратим отговор до няколко часа.